Buores boahtin/Velkommen

til mitt lille fristed mellom øktene.. B)

Om meg

Bildet mitt
Jeg er mamma til to nydelige jenter med er kjekk mann. Er utdannet lærer men er fortiden kontaktlærer ved den lokale barneskolen. Jeg er veldig dominerende og sta av natur, men er rettferdig.Har en nulltolleranse innstilling,så isveggene blir og vokser hvis de en gang blir satt opp.Prinsessene mine kommer alltid først,men jeg unner meg tid til bare meg selv for min egen del også innimellom.

fredag 19. mars 2010

Jajjamensann...Tenker konfirmasjon..



Da klarte æ ikke å unngå dettan æ heller. Så her er jeg.
Blogging er sikkert en fin måte å dele sitt med andre som vil ta del.
Lover å komme sterkere tilbake en annen gang.


Nå er det konfirmasjon og scrapping av gratulasjons- og bordkort som opptar meg ved siden av jentene da. ;}


Hvorfor bordkort?! Ja, for æ retten og sletten ikke kom på noe annet æ kunne bidra med. Ikke orker (og dermed kan) æ bake (bare eldteprinsessa som har sånne multitalenter-hun baker LegoKake!Delicious!). Ikke hadde æ et program æ kunne lage invitasjonskort med. Ikke kan æ servere, fordi æ har nok å tenke og gjøre med småjentene mine der. Tante snakket om bordkortene ho ville lage til selskapet og da syns æ at æ så ei lyspæra over mæ. Så at tante hadde nok å gjøre og så tenkte ka bra æ kunne gjort der.


Dette opptar da meg til tider; "Papirarbeid", med andre ord "scrapping". Her noen av bordkortene, æ lagde til konfirmanten, foreldrene og guforeldrene. De er i form av reinmerket til konfirmantet, til opplysning. Valgte å gjøre den i 'enkel'-format, i.o.m. at merket sier sitt! :)
Scrapper gratulasjonskort til konfirmantene (to fettere+en gusønn), men de legges ikke ut, før de er levert til jubilantene ;}